Smelt 1 plate sjokolade i vannbad.
Lys, mørk, 70% eller 86%, alt etter smak.
Visp lett sammen 2 egg og 2-3ss sukker.
Farin, Sukrin, Splenda eller hva du foretrekker...
Altså visp...
Bland den smeltede sjokoladen med eggeblandingen
i en tynn stråle, igjen lurt å vispe...
1 pakke kremfløte piskes til krem, og denne blandes
med sjokolade/eggeblandingen til de har et marmorert utseende,
noe lyst og noe mørkt...
Ha sjokolademoussen over i en serveringsskål,
og her kommer det vanskeligste:
sett den i kjøleskapet et par timer før servering!
-det er naturligvis helt nødvendig med en liten prøvesmaking
før den kommer så langt, man serverer jo ikke
mat man ikke har smakt på :D
Anbefaler å nyte denne i "beherskede" porsjoner,
gjerne med friske (eller frosne) bær som tilbehør.
Ha en "søt" lørdag så lenge...
Ååååååhhhh <3
SvarSlettGi meg to timers varsel en kveld til uka, så kan du bare komme hoppenede over gjerdet for prøvesmaking:)
SvarSlettFin kveld!
Beate